Terug naar overzicht

Dani de Wit bij AZ - Sparta gehuldigd

Laatste Nieuws

13.09.2023

ALKMAAR- De thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam van zondag 17 september wil jij niet missen. Zo wordt Dani de Wit gehuldigd voor 150 wedstrijden als AZ'er en kan Ibrahim Sadiq zijn officiële debuut maken. In de rust laat Hugo Vliese zijn skills zien en wordt ook hij aansluitend gehuldigd voor zijn wereldtitel. Mis dit allemaal niet en scoor nu jouw tickets voor AZ - Sparta Rotterdam!

In de uitwedstrijd tegen Vitesse speelde Dani de Wit zijn 150e wedstrijd in het AZ-shirt. Voor de wedstrijd tegen Sparta wordt hij daarvoor officieel gehuldigd in het AFAS Stadion. De middenvelder heeft van de huidige selectie na Yukinari Sugawara (163) de meeste wedstrijden gespeeld voor AZ. In 150 wedstrijden kwam hij tot 36 doelpunten en 18 assists. 

Hugo Vliese
AZ's Freestyler Hugo Vliese pakte recent liefst drie prijzen. Op het WK Freestyle in Praag prolongeerde hij zijn titel in de categorie 'Challenge' en werd hij tevens eerste in de categorie 'Sick 3'. Daarnaast werd hij in de categorie 'Challenge' vice-kampioen op het EK. Aankomende zaterdag kan hij de prijzenkast nog uitbreiden. Dan neemt hij het op het NK in Eindhoven op tegen de top 8 van Nederland. 


AZ - Sparta
Het is nog mogelijk kaartjes te bemachtigen voor de wedstrijd tegen de huidige nummer vijf in de competitie. De aftrap in het AFAS Stadion is zondag 17 september om 16:45. Juich AZ naar de overwinning en scoor jouw ticket(s)!