Terug naar overzicht

Internationals: Ryan, Van Bommel & Pavlidis opgeroepen

Laatste Nieuws

01.09.2023

ALKMAAR- In navolging van David Møller Wolfe (Jong Noorwegen), Mayckel Lahdo (Jong Zweden) en Yukinari Sugawara zijn ook Mathew Ryan, Ruben van Bommel en Vangelis Pavlidis opgeroepen voor hun land.

Voor Ruben van Bommel betekent het een debuut. De aanvaller speelde eerder een interland met Oranje Onder 20, maar zat nog nooit bij de selectie van Jong Oranje. 

Ryan
Aanvoerder Ryan oefent met Australië op 10 september tegen Mexico. De wedstrijd wordt gespeeld in Dallas, de Verenigde Staten. Afgetrapt in het AT&T Stadium wordt er om 04:00 uur Nederlandse tijd. 


Van Bommel
Jong Oranje neemt het voor de EK-kwalificatie op tegen de leeftijdsgenoten van Moldavië en Noord-Macedonië. Het zijn de eerste kwalificatieduels voor het EK Onder 21 in 2025. Op 8 september wordt er in Waalwijk tegen Moldavië gespeeld. Vier dagen later staat de uitwedstrijd in Noord-Macedonië op het programma. Als Van Bommel tot minuten komt, zou het zijn Jong Oranje-debuut betekenen. 


Pavlidis
Voor Pavlidis staat er een interessant duel voor de boeg. De spits neemt het op 7 september in Eindhoven op tegen Nederland, waar hij onder andere oud-teamgenoot Tijjani Reijnders zal tegenkomen. De wedstrijd wordt gespeeld in het kader van EK-kwalificatie. Drie dagen later spelen de Grieken vervolgens in Athene tegen Gibraltar.