Terug naar overzicht

Wie Wat Waar: Jóhannsson, Koopmeiners, Bizot

Laatste Nieuws

04.09.2023

ALKMAAR- In onze wekelijkse rubriek Wie Wat Waar houden wij je op de hoogte van de prestaties van oud-AZ’’ers in het buitenland. Met deze week Jóhannsson, Koopmeiners en Bizot.

Jóhansson
Jóhannsson draait een uitstekend seizoen met zijn ploeg Valur Reykjavik. Na 22 gespeelde wedstrijden staat de club op plek twee in de competitie en heeft het Europees voetbal in het vooruitzicht. In de wedstrijd afgelopen zondag tegen HK Kópavogur was Jóhannsson betrokken bij twee doelpunten. In de dertiende minuut gaf hij een pass op Birkin Heimisson die de eerste treffer maakte. De spits zorgde even later zelf voor de 2-0 ruststand. Het duel eindigde in 4-1.

Koopmeiners
Afgelopen zaterdag speelde Koopmeiners thuis met zijn club Atalanta Bergamo tegen AC Monza. Na drie gespeelde wedstrijden staat de ploeg op plek vijf in de competitie. Koopmeiners startte in de basis en gaf de assist op de 3-0, wat tevens de einduitslag zou zijn. 


Bizot
Stade Brest is met Bizot goed aan het nieuwe seizoen begonnen en belegt momenteel de zesde plek. Afgelopen zondag speelde de keeper tegen Stade Rennes. Bizot wist de nul te behouden, wat zorgde voor een 0-0 eindstand in de Franse stad Brest. Het was alweer de 79e wedstrijd van de doelman voor zijn club. Onlangs verlengde Bizot zijn contract nog tot medio 2026.