Terug naar overzicht

AZ 1 en AZ Business bij footgolf evenement

Laatste Nieuws

30.04.2024

BEEMSTER- Op een zonnige golfbaan in de Beemster vond vorige week het jaarlijkse footgolf-toernooi plaats. De AZ Businessleden en de A-selectie van AZ gingen daar de strijd met elkaar aan. Het werd een fanatieke middag.

De green in de Beemster vormde dinsdagmiddag het decor voor een heerlijk potje footgolf. Na het maken van een groepsfoto zochten de teams elkaar op en was het tijd om de baan onveilig te maken. Naast de leden van AZ Business en de staf en spelers van de A-selectie, was ook legende Kees Kist aanwezig om zijn fotogolf-kunsten tentoon te stallen. 

Technische hoogstandjes 
Al snel werd duidelijk dat menig businesslid en speler niet alleen was gekomen voor het plezier, maar ook echt was gekomen om te winnen. De technische hoogstandjes vlogen over de golfbaan heen. En dus was naast de zon, ook het fanatisme flink voelbaar op de green. De strijdbijl werd pas begraven toen de prijsuitreiking en afsluitende borrel aanbraken. 

Winnaars
Uiteindelijk kon er maar één team de beste zijn en dat was dit jaar het team van Kees Kist. Zij gingen naar huis met de felbegeerde wisselbeker. Onder de AZ Businessleden was Jeroen de Groot de beste speler van de dag. Binnen de A-selectie was het Ibrahim Sadiq die zichzelf naar beste speler van de dag wist te schieten. Daarmee treedt Sadiq in de voetsporen van Tijjani Reijnders, die het event vorig jaar wist te winnen. Al met al een geslaagde dag!

Bekijk hieronder het sfeerverslag: 


Foto's: Ed Van de Pol