Terug naar overzicht

Minuut winkelen bij Vomar

Laatste Nieuws

21.02.2024

ALKMAAR- In samenwerking met Vomar konden fans in het AFAS Stadion een minuut gratis winkelen winnen bij Vomar De Mare. De winnaars werden begeleid door Hobie Verhulst en vulden hun winkelkar enthousiast met allerlei producten.

In de rust bij AZ - Heracles Almelo hadden Niels Groot en Isa van Duin een minuut gratis winkelen gewonnen door het hardst te juichen. Zij werden uitgenodigd in Vomar De Mare. 

Tactiek
Vooraf werden de ideale looplijnen doorgenomen. Met Verhulst namen beide winnaars de winkel goed door en werd bekeken waar de meest interessante producten stonden. Met de doelman als chauffeur van de winkelkar kon het feest vervolgens beginnen en vlogen Niels en Isa door de winkel heen. 

Waarde
Beiden hadden hun winkelkar gevuld voor honderd euro aan boodschappen. "Ik had een hele goede assistent", complimenteert Niels na afloop Verhulst. "Ik kan deze boodschappen allemaal gebruiken." Ook Isa was tevreden met haar score. "Het was een beetje spannend aan het begin, maar toen we uiteindelijk bezig waren ging het heel goed."

Score
Voor zowel Niels als Isa was het dus een geslaagde dag bij Vomar De Mare. Er waren ook nog twee andere winnaars, maar zij waren niet in de gelegenheid die dag te komen en worden op een ander moment uitgenodigd.