Terug naar overzicht

AZ Meiden Selectiedag: Schrijf je nu in!

Laatste Nieuws

18.01.2024

ZAANSTAD- Een nieuwe editie van de AZ Meiden Selectiedag gaat binnenkort van start. Voetbalsters in de leeftijdscategorieën Onder 9 (geboortejaar 2015) tot en met Onder 15 (geboortejaar 2009) krijgen de kans zich op maandag 19 en dinsdag 20 februari bij AZ in de kijker te spelen. Heb jij het in je een AZ-speelster te worden? Aanmelden kan via deze link.

De AZ Meiden Selectiedagen vinden plaats op maandag 19 februari bij amateurvereniging Always Forward SV in Hoorn en op dinsdag 20 februari op het AFAS Trainingscomplex in Zaanstad. 

Een selectiedag is verdeeld over twee rondes. Het is mogelijk om je aan te melden voor de één van de twee tijdstippen. Op maandag 19 februari is er een ochtendgroep (10:00 - 11:30 uur) en een middaggroep (13:00 - 14:30 uur). Voor beide momenten zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Aanmelden voor dinsdag 20 februari is helaas niet meer mogelijk, aangezien het maximaal aantal aanmeldingen zijn bereikt.

AZ Voetbalschool in de Regio
Jonge speelsters die in positieve zin opvallen, maken kans op een plaats in de AZ Voetbalschool in de Regio of een trainingsstage bij de AZ Jeugdopleiding voor vrouwen. Tijdens de AZ Selectiedag gaan de deelneemsters variërende partijvormen spelen, onder toeziend oog van de AZ-scouts. Ook keepsters mogen zich aanmelden en draaien mee in de partijen. Mocht je gescout worden maak je zelfs direct kans op een plekje in het AZ Vrouwen Onder 15-team.

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden voor de AZ Meiden Selectiedag. De kosten voor deelname bedraagt € 5,00. Daarnaast krijgen alle deelneemsters na afloop van de Selectiedag een speciale AZ-goodiebag.