Terug naar overzicht

Holman: 'Mooiste tijd van mijn carrière'

Laatste Nieuws

20.01.2024

ALKMAAR- Op trainingskamp in Estepona kwam hoog bezoek even een kijkje nemen bij de training van de Alkmaarders. Brett Holman woont tegenwoordig in Spanje en kwam langs om oude bekenden weer te zien. "Was een mooie tijd."

"Ik dacht laat ik even de jongens zien en bezoeken op het trainingsveld", vertelt Holman. "We zijn nu anderhalf jaar in Marbella en vol aan het proberen ons leven met de kinderen op te pakken hier. Ik ben gelukkig hier en de kinderen ook. Dat is het belangrijkste."

'Mooie tijd'
Mijn tijd bij AZ, die vier jaar, was eigenlijk de mooiste tijd van mijn carrière", gaat Holman verder. "We zijn kampioen geworden, hebben Champions League gespeeld. Ik heb fantastische trainers meegemaakt en ben vader geworden en getrouwd. Het hele pakket klopte toen ik bij AZ zat. Dat was wel een mooie tijd."

Martens
Vooral mooi was het weerzien met zijn oud-ploeggenoot Maarten Martens. "Ik heb hem heel lang niet gezien. Je verliest elkaar uit het oog. Maar ik ging terug naar Australië om mijn carrière af te sluiten en toen ben ik daar een paar jaar gebleven. Dan is het lastig om contact met de jongens te houden. Maar het is leuk hem te zien en het brengt zulke leuke herinneringen terug."