Terug naar overzicht

Losse kaartverkoop tweede seizoenshelft van start

Laatste Nieuws

12.01.2024

ALKMAAR- Het trainingskamp in Spanje zit erop en AZ is klaar voor de tweede seizoenshelft. Vanaf vandaag zijn de losse tickets voor de resterende thuiswedstrijden in het Eredivisie-seizoen 2023-2024 verkrijgbaar. Ga samen met AZ op jacht naar succes en bestel je kaarten direct via AZ.nl/tickets.

Het eerste thuisduel van AZ in de Eredivisie van 2024 is met PEC Zwolle op 20 januari. Om 20:00 uur wordt er afgetrapt tegen De Blauwvingers. Het is de eerste van in totaal acht thuiswedstrijden in de competitie.

Kraker
Verder staan in de tweede seizoenshelft onder meer de thuiswedstrijden tegen Feyenoord (4 februari), Ajax (25 februari) en FC Twente (5 mei) op het programma. Ook voor die krakers zijn kaarten te bestellen. 

Stapelkorting
Bij aankoop van vier of meer kaarten voor Eredivisie-wedstrijden ontvang je korting. Dus hoe meer kaarten, hoe meer korting, oplopend tot wel 20%! In jouw eigen Mixzone kun je de thuiswedstrijden kiezen waar jij naartoe wilt. Je kunt hierbij meerdere kaarten voor één wedstrijd bestellen, maar ook kaarten voor meerdere wedstrijden. Klik hier voor meer informatie.