Terug naar overzicht

Update: Al 1.000 aanmeldingen voor wachtlijst

AZ 1

25.03.2024

ALKMAAR- AZ heeft dit seizoen het maximaal aantal van 12.500 beschikbare seizoenkaarten verkocht. In mei krijgen seizoenkaarthouders de kans om hun vaste plek in het AFAS Stadion te verlengen. Alleen de seizoenkaarten die niet verlengd worden komen in juni in de verkoop. AZ heeft daarom een wachtlijst geïntroduceerd. In minder dan een week tijd hebben al meer dan 1.000 fans hun plekje op die wachtlijst geclaimd.

AZ kan dit seizoen op massale steun van de supporters rekenen. Dit heeft al meermaals geleid tot een uitverkocht AFAS Stadion en toont aan dat er een schaarste ontstaat voor wedstrijdkaarten van AZ in het AFAS Stadion. 

Seizoenkaart
Een seizoenkaart is daarom dé manier om in het seizoen 2024-2025 verzekerd te zijn van een plek voor de thuiswedstrijden van AZ! Bovendien krijg je met een seizoenkaart voorrang op de kaartverkoop voor toekomstige wedstrijden in de TOTO KNVB Beker en wedstrijden in de Europese competitie.

Inschrijven wachtlijst
Nieuwe* seizoenkaarthouders kunnen zich daarom inschrijven voor een wachtlijst. AZ'ers zonder seizoenkaart kunnen zich via deze link gratis aanmelden voor de wachtlijst. Inschrijven kan tot 31 maart. De volgorde van aanmelden voor de wachtlijst is bepalend voor de toewijzing van vrijgevallen seizoenkaarten. Meer dan 1.000 fans hebben hun plekje al geclaimd. Meld je daarom nu nog zo snel mogelijk aan!

*Als je al een seizoenkaart hebt en een extra seizoenkaart wilt bestellen, kun je dit aangeven bij de verlenging van je seizoenkaart.