Terug naar overzicht

AZ Netwerkcup keert terug in het AFAS Stadion

AZ Business

27.05.2024

ALKMAAR- Na een afwezigheid van drie jaar was het eindelijk zover: de AZ Netwerkcup maakte zijn terugkeer in het AFAS Stadion. Met een recordaantal van 24 teams en ruim 200 deelnemers vormde dit evenement een perfecte afsluiting van het seizoen 2023-2024 van AZ Business.

De deelnemende teams konden bij aanvang rekenen op een hartelijke succeswens van hoofdtrainer Maarten Martens. Met deze bijzondere aanmoediging op zak, werd er in twee poules gestreden om de titel.

Finaleshow
Het hoogtepunt van de Netwerkcup was de opkomst van de finaleteams, begeleid door een spectaculaire lichtshow en de opkomsttune van het eerste elftal: een onvergetelijke ervaring voor de finalisten. Uiteindelijk werden Balans Schoonmaak en Treffer Uitzendbureau gekroond tot winnaars in hun poules.

MVP
Een speciale vermelding is hier zeker op zijn plaats voor de MVP van dit toernooi: Ali Karagoz van Prospex. Zijn uitmuntende prestaties en belangrijke doelpunten vielen op. De toernooicommissie kon daarom ook niet anders dan Karagoz benoemen tot MVP.

Buiten het veld
Waar het veld het decor vormde voor de Netwerkcup, kon er in het Sportcafé en in de gracht genoten worden van een heerlijke BBQ voor alle deelnemers. Elk team kreeg daarnaast een ingelijste teamfoto als aandenken van deze heerlijke voetbalmiddag. Er kan dus met veel plezier worden teruggekeken op de AZ Netwerkcup van 2024.

Bekijk nu hier de foto’s en aftermovie van het event!