Terug naar overzicht

Swingend Succes: De AZ Business Golf Open

AZ Business

14.05.2024

SLUISPOLDER- De jaarlijkse AZ Business Golf Open stond vorige week woensdag weer op het programma. Tijdens het event voor AZ Business deden dit jaar weer zo’n negentig partners mee om de beste golfer van de dag te worden.

Ook deze editie kon niet zonder de hulp van een aantal toonaangevende partners. Zo zorgden de Banketpartners voor een heerlijk gebakje bij de koffie en kregen alle deelnemers een prachtige polo van Cavallaro. Beide partners vormden samen met Lijstenmakerij de Lijst, Connect Autolease, CTS Group, VHC en Reclasign ook nog eens de holesponsors van deze golfdag.

Golfbaan Sluispolder
Ondanks dat de zon woensdagmiddag niet helemaal door wist te breken, waren de omstandigheden op golfbaan Sluispolder ideaal. De holes lagen er goed bij en boden de deelnemers daarom een perfect speelveld. Waar de golfers wel rekening moesten houden, waren de strategisch geplaatste auto’s van BMW: als een hindernis waren deze over het parcours verspreid.

Winnaars
Deelnemers werden verdeeld in verschillende flights die volgens de spelvorm Texas Scramble zich door de holes heen moesten slaan. De longest drive bij de vrouwen ging dit jaar naar Liesbeth Kraakman, terwijl Marcel van Stralen de langste slag wist te slaan bij de mannen. De beste golfer op de neary was Martin Jacobs. Tot slot bekroonden Lex Tiggeler, Kerim Nijenhuis, Marcel van Stralen en Jordy de Vries zich tot beste flight van de dag.   

Barbecue & borrel
De dag werd afgesloten met een héérlijke barbecue en borrel, verzorgd door golfbaan Sluispolder. Het ultieme moment om met een koud biertje terug te kijken op een nieuw geslaagde golfdag: een swingend succes.

AZ Business
Ben je benieuwd wat AZ Business voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op! 

Bekijk de aftermovie hieronder en klik hier voor de mooiste foto’s van deze bijzondere dag!