Terug naar overzicht

Update: 10.000 seizoenkaarten verlengd

Laatste Nieuws

25.05.2024

ALKMAAR- Al ruim 10.000 seizoenkaarthouders hebben zich wederom verzekerd van een plek in het AFAS Stadion komend seizoen. De massale steun van de fans is overweldigend. Seizoenkaarthouders hebben nog één week exclusief de tijd om te verlengen!

Alle seizoenkaarthouders hebben een e-mail ontvangen met een persoonlijke boodschap. Tot en met 31 mei kan jij jouw seizoenkaart verlengen. Klik hier om direct te verlengen en jezelf te verzekeren van jouw eigen stoel in het AFAS Stadion.

Stronger Together
Met een seizoenkaart ben je niet alleen een seizoenkaarthouder. Je bent onderdeel van de club AZ. Een onderdeel van het team. Jouw aanwezigheid en steun versterkt ons. Jouw gejuich geeft ons kracht. Elke thuiswedstrijd weer. Een overwinning is des te mooier wanneer deze samen is bereikt. Laten we daarom ook volgend seizoen samen onvergetelijke momenten beleven. Stronger Together! 

Voordelen
Met een seizoenkaart verzeker jij je komend seizoen van jouw eigen plek in het AFAS Stadion bij alle Eredivisie-wedstrijden. Daarnaast heb je voorrang op tickets voor TOTO KNVB Beker-wedstrijden en ben jij ook de eerste die tickets kan bemachtigen voor Europese (top)duels! Mis geen moment, verleng direct hier jouw seizoenkaart! 

Wachtlijst seizoenkaart
AZ kon in het seizoen 2023-2024 wederom rekenen op de massale steun van zijn supporters. Het AFAS Stadion was meermaals uitverkocht, wat aantoont dat er een schaarste ontstaat voor tickets. Daarom werd de wachtlijst voor seizoenkaarten geïntroduceerd. Meer dan 1.000 fans hebben zich hiervoor aangemeld. Supporters die zich hebben aangemeld voor deze wachtlijst kunnen in juni bericht verwachten, indien er seizoenkaarten vrijkomen.