Selectiedagen

HEAD_Selectiedagen

Jouw amateurclub als locatie voor een échte AZ Selectiedag, hoe gaaf is dat?! Lijkt het jou gaaf om als vereniging één van de AZ Selectiedagen te organiseren? Geef jouw club dan op als mogelijke locatie voor één van deze acht gave voetbaldagen.

De AZ Selectiedagen
Tijdens de AZ Selectiedagen krijgen voetballers in de leeftijdscategoreën Onder 8 tot en met Onder 14 een training aangeboden met verschillende oefenvormen en ervaren zij hoe het is om te trainen als AZ'er. Tijdens de dagen wordt door de scouts van AZ actief gespeurd naar talent. De voetballers die tijdens deze dagen in positieve zin opvallen, maken kans op een plek in de AZ Jeugdopleiding. Het evenement wordt georganiseerd voor zowel veldspelers als keepers. Er wordt geen aparte keeperstraining aangeboden.

Jouw club als locatie?
De AZ Selectiedagen vinden plaats in april en mei. AZ is voor deze periode op zoek naar geschikte amateurcomplexen om deze evenementen tot een groot succes te maken. Wil jouw amateurclub hier een bijdrage aan leveren en een écht AZ evenement huisvesten? Geef je dan op via onderstaand formulier.

Vereisten
Een potentieële speellocatie voor de AZ Selectiedagen moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo dienen er minimaal 3 kunstgrasvelden beschikbaar te zijn, moet het complex minstens 200 personen kunnen huisvesten. Ook dient een club lid te zijn van de AZ Voetbalschool en gevestigd te zijn in Noord-Holland.

BUTTON_AZ selectiedagen
BODY_MogelijkgemaaktdoorAFAS