• T/m 31-05-2024 blijven alle seizoenkaarten gereserveerd. Na die datum worden eerst alle verzoeken tot verplaatsingen en extra stoelen afgehandeld. De vrijgekomen stoelen worden vervolgens eerst toegewezen aan nieuwe seizoenkaarthouders op volgorde van aanmelding op de wachtlijst. Mits er seizoenkaarten over zijn, zullen deze in de loop van de maand juni/juli in de verkoop worden aangeboden.

 • Als seizoenkaarthouder krijg je bij schaarste voorrang op kaartverkoop voor thuiswedstrijden op de voor publiek toegankelijke Europese-, KNVB Beker-wedstrijden en play-offs. 

 • Jouw seizoenkaart geeft recht op toegang bij de voor publiek toegankelijke thuiswedstrijden van het eerste elftal van AZ in de Eredivisie, exclusief de wedstrijden in de eventueel te spelen play-offs. 

 • Ja, je seizoenkaart wordt na de verlenging weer opgewaardeerd voor het seizoen 2024-2025. Als je van plaats verandert of je seizoenkaart overzet op een andere naam wordt er wel een nieuwe seizoenkaart aangemaakt en verliest de oude zijn geldigheid.

 • Je kunt jouw seizoenkaart online verlengen en betalen via iDeal. Verlengen kan ook bij de kaartverkoopbalie in het AZ Fancentrum. Aan de balie kun je per pin of contant betalen.

 • Kinderen tot en met 12 jaar* krijgen tot 60% korting en jeugd in de leeftijd van 13* tot en met 18* jaar krijgt tot 40% korting op de standaardtarieven van een seizoenkaart, met uitzondering van de vakken B t/m F.

  Jong volwassenen in de leeftijd van 19* tot en met 24* jaar krijgen in de vakken J en V t/m Y tot 20% korting op de standaardtarieven van een seizoenkaart.

  * = de peildatum voor deze leeftijd is 1 juli 2024

 • Je kunt onder bijbetaling de kinder- jeugd-, jong volwassen- of 65+-seizoenkaart opwaarderen naar normaal tarief. Je kunt deze opwaardering onder vermelding van het klantnummer en de seizoenplaats (vak, rij en stoel) aanvragen via klantenservice@az.nl. Het opwaarderen van een kinder-, jeugd- en 65+-seizoenkaart naar normaal tarief kost € 10 per wedstrijd. Het opwaarderen van een jong volwassenseizoenkaart naar normaal tarief kost € 5 per wedstrijd.

 • Met een seizoenkaart op kindertarief ben je automatisch lid van juniorclub De Waaghalzen. Tot en met 16 jaar ben je met een seizoenkaart op jeugdtarief automatisch lid van de AZ AllstarZ.

 • Op vak M en U op de Molenaar-tribune geldt er voor het seizoen 2024-2025 voor supporters geboren voor 01-07-1959 een speciaal tarief.

 • Er zijn seizoenparkeerkaarten verkrijgbaar voor P8 of P9 waarmee je elk thuisduel van het eerste elftal van AZ verzekerd bent van een parkeerplaats dichtbij het stadion. Een seizoenparkeerkaart voor P8 of P9, of een parkeerkaart voor dezelfde parkeerplaatsen voor een losse wedstrijd zijn verkrijgbaar via AZ.nl/parkeren.

 • Seizoenparkeerkaarten zijn één jaar geldig. Na verlenging ontvang je per post een nieuwe seizoenparkeerkaart.

 • De vakken W en X1 op de Van der Ben-tribune zijn ingericht als safe standing vakken en speciaal gereserveerd voor fans die de wedstrijd staand willen volgen. 

 • Onder alle tribunes van het AFAS Stadion bevinden zich horecapunten waar je terecht kunt voor snacks en drankjes. 

 • Je krijgt op vertoon van jouw seizoenkaart 10% korting op kleding en fanartikelen in het AZ Fancentrum en in de webshop op AZ.nl/webshop.

 • Het AFAS Stadion is vanaf het seizoen 2020-2021 een rookvrij stadion. Dat geldt voor alle voetbalstadions in Nederland. Er mag vanaf de ingang in het gehele AFAS Stadion niet worden gerookt.

 • Seizoenkaarten voor het rolstoelterras op de Molenaar-tribune kunnen per mail (klantenservice@az.nl) of telefonisch (072 547 80 36) via de klantenservice van AZ worden aangevraagd.

 • Stuur een e-mail met jouw klantnummer, naam en huidige seizoenplaats (vak, rij en stoelnummer) naar klantenservice@az.nl dat je jouw seizoenkaart aan het einde van de looptijd niet wil verlengen. Je ontvangt daarna van ons een bevestiging van de opzegging.

 • Als je een keer niet naar een thuiswedstrijd kunt, dan kun je jouw seizoenkaart uitlenen aan iemand anders. Je blijft wel altijd persoonlijk verantwoordelijk voor de gedragingen van degene aan wie je jouw seizoenkaart uitleent.

 • Door de aanhoudende prijsstijgingen ontkomt ook AZ er helaas niet aan om de tarieven voor de seizoenkaart 2024-2025 met gemiddeld 3% te verhogen.

 • De voorwaarden die van toepassing zijn op de AZ Seizoenkaart 2024-2025 vind je hier.

 • Alle huidige seizoenkaarthouders kunnen t/m 31-05-2024 een verzoek tot verplaatsing indienen via dit formulier. Vanaf 01-06-2024 worden deze verzoeken in behandeling genomen, voordat er stoelen in de verkoop komen voor nieuwe seizoenkaarthouders. Wil jij wel verzekerd zijn je huidige stoel(en)? Dan is het advies om in ieder geval je huidige seizoenkaart(en) wel te verlengen. Uiterlijk eind juni ontvang je bericht over jouw verzoek.

 • Alle huidige seizoenkaarthouders kunnen t/m 31-05-2024 een verzoek tot aanschaf van extra seizoenkaarten indienen via dit formulier. Vanaf 01-06-2024 worden deze verzoeken in behandeling genomen, voordat er stoelen in de verkoop komen voor nieuwe seizoenkaarthouders. Wil jij wel verzekerd zijn je huidige stoel(en)? Dan is het advies om in ieder geval je huidige seizoenkaart(en) wel te verlengen. Uiterlijk eind juni ontvang je bericht over jouw verzoek.

 • Als jij jouw seizoenkaart(en) wilt overzetten op naam, verleng dan de betreffende seizoenkaart(en) nog niet. Als huidige seizoenkaarthouder kan je t/m 31-05-2024 een verzoek tot overdragen indienen via dit formulier. Vanaf 01-06-2024 worden alle volledig ingevulde verzoeken in behandeling genomen. De nieuwe seizoenkaarthouder dient voor dit verzoek zelf al te beschikken over een AZ ticketaccount. Uiterlijk eind juni ontvang je bericht over jouw verzoek.

 • Alle huidige seizoenkaarten blijven t/m 31-05-2024 gereserveerd voor de huidige eigenaren. Na deze datum worden eerst alle verzoeken van huidige seizoenkaarthouders tot verplaatsingen en extra stoelen afgehandeld. De vrijgekomen stoelen ná deze verzoeken, worden toegewezen aan nieuwe seizoenkaarthouders op volgorde van aanmelding op de wachtlijst. Uiterlijk eind juni wordt er contact opgenomen omtrent jouw aanmelding op de wachtlijst.