Terug naar overzicht

Thuis Team: Heracles Almelo , score: 5 vs Uit Team: AZ , score: 0

woensdag 3 apr. ⎯ 18:45

Competitie: Eredivisie 23-24

Logo Heracles Almelo Logo AZ

Algemeen

Er zijn maximaal 500 stadionplaatsen en maximaal 100 parkeerplaatsen voor de autocombi beschikbaar.

Vouchers voor deze wedstrijd zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Busvervoer

  • Busvoucher 1 per geverifieerde AZ Seizoen- of Clubkaarthouder
  • Vouchers zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar
  • t/m 02-04-2024 12:00u* online of in het AZ Fancentrum
  • € 26 leden Supportersvereniging / Waaghalzen / AllstarZ
    € 31 niet-leden

* = na vrijdag 29-03-2024 16:00u worden uitsluitend nog buskaarten verkocht als de op dat moment gereserveerde bussen nog niet vol zijn

Het vertrekpunt van het georganiseerd busvervoer is het AFAS Stadion. Op P5 kan gratis worden geparkeerd. De bussen vertrekken op 03-04-2024 vanaf 14:15 uur vanaf P4. Instappen op vertoon van legitimatie en busvoucher.

Na terugkomst in Alkmaar is het voor meereizenden uit de Zaanstreek mogelijk met een bus mee te rijden naar station Zaandam Kogerveld.

Autocombi

Voor deze wedstrijd geldt een autocombi met een beperkt aantal parkeerplaatsen. Je kunt alleen een bestelling plaatsen als je minimaal 3 en maximaal 5 autocombivouchers selecteert en vervolgens 1 parkeervoucher toevoegt.

Let op: het is niet mogelijk om achteraf wijzigingen door te voeren in je bestelling, zoals passagiers in de auto toevoegen. Zorg dan ook dat je bestelling compleet is voor je deze afrekent.

  • Voucher autocombi 1 per geverifieerde AZ Seizoen- of Clubkaarthouder
  • Vouchers zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar
  • t/m 01-03-2024 12:00u* online of in het AZ Fancentrum
  • € 12

Er dient verplicht geparkeerd te worden, op vertoon van de parkeervoucher, in het gastenvak van het Erve Asita Stadion. De vouchers autocombi kunnen op 03-04-2024 tussen 17:45 - 18:45 uur worden omgewisseld bij de ingang van het bezoekersvak van het Erve Asita Stadion te Almelo op vertoon van legitimatie.

Het bezoeken van de binnenstad van Almelo of reizen met ander vervoer dan de bus of auto is niet toegestaan.

Persoonsgebonden

Vouchers zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Bestel tickets direct op de juiste namen. Het is niet mogelijk om achteraf wijzigingen door te voeren in de bestelling! Bij een foutieve bestelling zal geen restitutie van betaalde gelden plaatsvinden. Zakelijke accounts hebben geen aankooprecht i.v.m. het persoonsgebonden karakter van de vouchers. 

*Krijg je de melding Dit event is momenteel niet in de verkoop? Log dan eerst in met het klantnummer dat aankooprecht heeft.