Terug naar overzicht

Thuis Team: N.E.C. , score: 0 vs Uit Team: AZ , score: 3

zondag 28 apr. ⎯ 12:15

Competitie: Eredivisie 23-24

Logo N.E.C. Logo AZ

Algemeen

Er zijn geen kaarten meer beschikbaar!

Vouchers voor deze wedstrijd zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Voorrangsrecht

De verkoop voor deze wedstrijd vindt plaats in fases met een voorrangsregeling. Voor het bepalen van het voorrangsrecht tellen mee:
- De aankopen voor de uitwedstrijden (vanaf 1-7-2021) voor de Eredivisie, het bekertoernooi en de UEFA toernooien. 

De supporters die de meeste wedstrijden hebben bezocht komen het eerst in aanmerking. 

De eerste groep AZ'ers met het hoogste voorrangsrecht kan t/m dinsdag 26 maart 23:59 uur exclusief een voucher bestellen. De klant-/relatienummers van de groep AZ'ers met het hoogste voorrangsrecht vind je hier.

Je kunt alleen kaarten bestellen met een account met aankooprecht. Uitsluitend AZ'ers met het hoogste voorrangsrecht hebben de eerste voorrangsperiode (t/m 26 maart 23:59 uur) toegang tot de verkoop. Als je voor mede AZ'ers wilt bestellen, kun je alleen bestellen als die betreffende relatie aankooprecht heeft. 

AZ Seizoen- of Clubkaarthouders kunnen indien er nog kaarten beschikbaar zijn vanaf woensdag 27 maart 09:30 uur een kaart bestellen.  

Busvervoer

  • Busvoucher 1 per geverifieerde AZ Seizoen- of Clubkaarthouder
  • Vouchers zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar
  • t/m 26-04-2024 12:00u* online of in het AZ Fancentrum
  • € 26 leden Supportersvereniging / Waaghalzen / AllstarZ
    € 31 niet-leden

* = na dinsdag 23-04-2024 16:00u worden uitsluitend nog buskaarten verkocht als de op dat moment gereserveerde bussen nog niet vol zijn

Het vertrekpunt van het georganiseerd busvervoer is het AFAS Stadion. Op P5 kan gratis worden geparkeerd. De bussen vertrekken op 28-04-2024 vanaf 08:45 uur vanaf P4. Instappen op vertoon van legitimatie en busvoucher.

Na terugkomst in Alkmaar is het voor meereizenden uit de Zaanstreek mogelijk met een bus mee te rijden naar station Zaandam Kogerveld.

Autocombi (uitverkocht)

Alle beschikbare autocombikaarten zijn uitverkocht.

Voor deze wedstrijd geldt een autocombi met een beperkt aantal parkeerplaatsen. Je kunt alleen een bestelling plaatsen als je minimaal 3 en maximaal 5 autocombivouchers selecteert en vervolgens 1 parkeervoucher toevoegt.

Let op: het is niet mogelijk om achteraf wijzigingen door te voeren in je bestelling, zoals passagiers in de auto toevoegen. Zorg dan ook dat je bestelling compleet is voor je deze afrekent.

  • Voucher autocombi 1 per geverifieerde AZ Seizoen- of Clubkaarthouder
  • Vouchers zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar
  • t/m 26-04-2024 12:00u* online of in het AZ Fancentrum
  • € 12

Omwissel
De vouchers autocombi en parkeervoucher moeten op 28-04-2024 om 11:20 uur worden omgewisseld op de omwissel locatie A50 Esso Heteren (tankstation, tussen afrit 18 en knooppunt Valburg).
Je ontvangt bij de omwissel de toegangskaarten en parkeerkaart P7 voor het stadion in Nijmegen. 

Het bezoeken van de binnenstad van Nijmegen en reizen met ander vervoer dan de bus of auto is niet toegestaan. 

Persoonsgebonden

Vouchers zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Bestel tickets direct op de juiste namen. Het is niet mogelijk om achteraf wijzigingen door te voeren in de bestelling! Bij een foutieve bestelling zal geen restitutie van betaalde gelden plaatsvinden. Zakelijke accounts hebben geen aankooprecht i.v.m. het persoonsgebonden karakter van de vouchers. 

*Krijg je de melding Dit event is momenteel niet in de verkoop? Log dan eerst in met het klantnummer dat aankooprecht heeft.