Terug naar overzicht

Thuis Team: PSV Eindhoven , score: 5 vs Uit Team: AZ , score: 1

zaterdag 6 apr. ⎯ 18:45

Competitie: Eredivisie 23-24

Logo PSV Eindhoven Logo AZ

Algemeen

Er zijn maximaal 1600 stadionplaatsen en 100 parkeerplaatsen voor de autocombi beschikbaar. 

Indien er vóór vrijdag 22 maart 12:00 uur minder dan 800 kaarten zijn verkocht, zal het maximaal aantal totaal beschikbare kaarten 800 zijn in plaats van 1600.

Vouchers voor deze wedstrijd zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Voorrangsrecht

De verkoop voor deze wedstrijd vindt plaats in fases met een voorrangsregeling. Voor het bepalen van het voorrangsrecht tellen mee:

- De aankopen voor de uitwedstrijden (vanaf 1-7-2021) voor de Eredivisie, het bekertoernooi en de UEFA toernooien. 

De supporters die de meeste wedstrijden hebben bezocht komen het eerst in aanmerking. 

Busvervoer

  • Busvoucher 1 per geverifieerde AZ Seizoen- of Clubkaarthouder
  • Vouchers zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar
  • t/m 05-04-2024 12:00u* online of in het AZ Fancentrum
  • € 26 leden Supportersvereniging / Waaghalzen / AllstarZ
    € 31 niet-leden

* = na dinsdag 02-04-2024 16:00u worden uitsluitend nog buskaarten verkocht als de op dat moment gereserveerde bussen nog niet vol zijn

Het vertrekpunt van het georganiseerd busvervoer is het AFAS Stadion. Op P5 kan gratis worden geparkeerd. De bussen vertrekken op 06-04-2024 vanaf 15:00 uur vanaf P4. Instappen op vertoon van legitimatie en busvoucher.

Na terugkomst in Alkmaar is het voor meereizenden uit de Zaanstreek mogelijk met een bus mee te rijden naar station Zaandam Kogerveld.

Autocombi Uitverkocht

De beschikbare autocombikaarten zijn uitverkocht

Voor deze wedstrijd geldt een autocombi met een beperkt aantal parkeerplaatsen. Je kunt alleen een bestelling plaatsen als je minimaal 3 en maximaal 5 autocombivouchers selecteert en vervolgens 1 parkeervoucher toevoegt.

Let op: het is niet mogelijk om achteraf wijzigingen door te voeren in je bestelling, zoals passagiers in de auto toevoegen. Zorg dan ook dat je bestelling compleet is voor je deze afrekent.

  • Voucher autocombi 1 per geverifieerde AZ Seizoen- of Clubkaarthouder
  • Vouchers zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar
  • t/m 05-04-2024 12:00u* online of in het AZ Fancentrum
  • € 12

Er dient verplicht geparkeerd te worden, op vertoon van de parkeervoucher, in parkeergarage "Langs het spoor" te Eindhoven. De vouchers autocombi kunnen op 06-04-2024 vanaf 17:15 uur worden omgewisseld bij de uitgang van de parkeergarage "Langs het spoor" in Eindhoven op vertoon van legitimatie. Het bezoeken van de binnenstad van Eindhoven of reizen met ander vervoer dan de bus of auto is niet toegestaan. 

Persoonsgebonden

Vouchers zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Bestel tickets direct op de juiste namen. Het is niet mogelijk om achteraf wijzigingen door te voeren in de bestelling! Bij een foutieve bestelling zal geen restitutie van betaalde gelden plaatsvinden. Zakelijke accounts hebben geen aankooprecht i.v.m. het persoonsgebonden karakter van de vouchers. 

*Krijg je de melding Dit event is momenteel niet in de verkoop? Log dan eerst in met het klantnummer dat aankooprecht heeft.