Terug naar overzicht

AZ verlengt met Dusseldorp BMW in Zandvoort

Laatste Nieuws

21.07.2023

ZANDVOORT- Dusseldorp BMW is vanaf seizoen 2023-2024 voor nog eens drie jaar Official Automotive Partner van AZ. Het contract is onlangs verlengd tijdens een samenkomst op Circuit Zandvoort, een iconische locatie in de Nederlandse autosportgeschiedenis. De aftermovie en het fotoverslag van de middag zijn onderaan het artikel te bekijken.

Sinds 2018 zijn de club en BMW al gecommitteerd aan elkaar. Toendertijd was AZ de eerste Eredivisie-club die het merk aan zich wist te binden. Het partnerschap heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een vruchtbare samenwerking op verschillende gebieden. Dusseldorp BMW blijft naast autoleverancier tevens de naamgever van de Dusseldorp BMW Lounge in het AFAS Stadion.

Eenhoorn: ‘Prestatie en innovatie’
Robert Eenhoorn, Algemeen Directeur van AZ, spreekt zijn vertrouwen uit richting de verlenging van de verbintenis. “Dusseldorp BMW is al vijf jaar een gewaardeerde partner van AZ. We delen de passie voor prestatie en innovatie en kijken weer uit naar de komende periode waarin we elkaar als merken blijven versterken. De hoogwaardige dienstverlening en manier van werken sluiten zeer goed aan bij onze werkwijze. Onze spelers en stafleden zijn in vertrouwde handen.”

Koster: ‘Gezamenlijke activiteiten’
Michael Koster, Commercieel Directeur van AZ, voegt daaraan toe: “Het is geweldig om te zien hoe ons partnerschap met Dusseldorp BMW zich heeft ontwikkeld en hoe we elkaar hebben ondersteund bij het realiseren van onze doelen. Het vernieuwde contract biedt nieuwe mogelijkheden om onze zakelijke banden verder op te vijzelen en gezamenlijke activiteiten te ondernemen die onze fans en klanten ten goede komen.”

Da Silva Curiël: ‘Betrokkenheid bij sportgemeenschap’
Dave da Silva Curiël, vestigingsdirecteur bij Dusseldorp BMW Alkmaar, sprak ook zijn enthousiasme uit over de verlenging van het contract. Hij benadrukte: “We zijn trots om de officiële autoleverancier van AZ te blijven. Het partnership heeft ons in staat gesteld om onze merkwaarden te delen met een breed publiek en onze betrokkenheid bij de sportgemeenschap te vergroten. We kijken uit naar de komende jaren van samenwerking en het gezamenlijk vieren van succes. Never change a winning team.”

Rijtraining
De spelers en staf hebben op de BMW Driving Experience in Zandvoort hun nieuwe BMW ontvangen. Ook namen zij tijdens het evenement deel aan een rijvaardigheidstraining en de prestaties van de nieuwe Zandvoort blauwe BMW M2, onder begeleiding van autocoureur Tom Coronel, zelf kunnen ervaren. Hun ervaringen zijn vastgelegd en gebundeld in een aftermovie, die hieronder te bekijken is. 


Foto's: Ed van de Pol / www.edvandepol.nl