Terug naar overzicht

Stronger Together: Verleng nu jouw seizoenkaart

Laatste Nieuws

01.05.2024

ALKMAAR- Samen staan wij sterker. De spelers op het veld en de fans op de tribune vormen samen één team. Jullie zijn de onmisbare twaalfde man en jullie steun is ook volgend seizoen van essentieel belang. Verleng nu jouw seizoenkaart!

Alle seizoenkaarthouders hebben een e-mail ontvangen met een persoonlijke boodschap. Tot en met 31 mei kan jij jouw seizoenkaart verlengen. Klik hier om direct te verlengen en jezelf te verzekeren van jouw eigen stoel in het AFAS Stadion.

Stronger Together
Met een seizoenkaart ben je niet alleen een seizoenkaarthouder. Je bent onderdeel van de club AZ. Een onderdeel van het team. Jouw aanwezigheid en steun versterkt ons. Jouw gejuich geeft ons kracht. Elke thuiswedstrijd weer. Een overwinning is des te mooier wanneer deze samen is bereikt. Laten we daarom ook volgend seizoen samen onvergetelijke momenten beleven. Stronger Together! 

Voordelen
Met een seizoenkaart verzeker jij je komend seizoen van jouw eigen plek in het AFAS Stadion bij alle Eredivisie-wedstrijden. Daarnaast heb je voorrang op tickets voor TOTO KNVB Beker-wedstrijden en ben jij ook de eerste die tickets kan bemachtigen voor Europese (top)duels! Mis geen moment, verleng direct hier jouw seizoenkaart! 

'Mijn AZ-account' activeren
Om je seizoenkaart te kunnen verlengen, dien jij jouw 'Mijn AZ-account' te activeren. Heb jij dit nog niet gedaan? Dan kun je jouw account eenvoudig activeren door je wachtwoord via het stappenplan opnieuw in te stellen. Klik hier voor het stappenplan en activeer direct jouw account!  

Wachtlijst seizoenkaart
AZ kon in het seizoen 2023-2024 wederom rekenen op de massale steun van zijn supporters. Het AFAS Stadion was meermaals uitverkocht, wat aantoont dat er een schaarste ontstaat voor tickets. Daarom werd de wachtlijst voor seizoenkaarten geïntroduceerd. Meer dan 1.000 fans hebben zich hiervoor aangemeld. Supporters die zich hebben aangemeld voor deze wachtlijst kunnen in juni bericht verwachten, indien er seizoenkaarten vrijkomen.